Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
nyusziful1022

A kezdetek

Szilvi · 1 éve
Szilvi vagyok 35 éves párom Csabi 38 éves. 
A párommal júliusban leszünk 9 évesek. Mióta együtt vagyunk sose védekeztünk. 
Mégis késett a gólya. Nem is késett igazából hanem messziről elkerült....
Voltam orvosnál tavaly aki azon kívűl, hogy megállapított, hogy vashiányos vérszegénységem van közölte próbálkozni kell....
oké-oké de meddig??
Párommal olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk. Úgyhogy 9 éve a nap minden percében együtt vagyunk.  Átlag napi 14-15 órát dolgozunk, ami nagyon kemény. Eddig mindig másokat helyeztünk előtérbe, idén önzeni kezdtünk, bár be kell vallanom nem megy valami jól, mert mindig közbe jön valami. De próbálkozunk rendületlenül, csak sajnos nem vagyunk azok a fajták akik könnyen nemet mondanak. 
Idén döntöttünk úgy, hogy ha nem megy magától jöjjön aminek jönnie kell, irány az orvos. 
Január 16.-án mentünk el az én házi orvosomhoz. Érdekes volt. Kiderült, hogy a régi dokim december 1-től átadta a praxisát egy új dokinak. Fiatal kedves aranyos. Talán a gyerek orvos óta ő volt az első aki komolyan vett és figyelt rám, bár érdekesen indult. Közölte, hogy miután 2011-óta még a rendelő környékén se jártam vagy kivizsgál vagy nem vállalja, hogy a dokim lesz. Miután azzal az eltökélt szándékkal mentem oda, hogy szerzek beutalót endokrinológiára, nem futamodhattam meg. 
Megvizsgált és adott mindenféle beutalót. 
Nem túl szép az arcom, ezért kaptam bőrgyógyászatra, laborba, endokrinológiára, tüdőszűrőre, hasi uh-ra.. Adott egy cetlit apának hová kérjünk beutalót. Labor, hasi uh, tüdőszűrő, andrológia.
Meglettel a beutalók hajrá telefonálgatni, mert persze mindenhová időpontot kell kérni. Az én részemről könnyen ment. Viszonylag hamar kaptam időpontot mindenhová. 
És elkezdődtek a vizsgálatok. 
A bőrgyógyászatra kaptam elsőnek. Az 18-án meg is volt. Ő továbbküldött gasztroenterológiára. Ott nem találtak semmit. 
Most február-16-án lesz a hasi uh. Izgi. Mert mikor orvoshoz megyünk mindig ki kell venni egy szabadnapot. Ha nem dolgozunk nem is keresünk. Ez van. 
Megvolt már a tüdőszűrő is mind a kettőnknek. Negatív lett. 
Mikor apa megkapta a beutalóit, nekiálltam megint időpointért telefonálgatni. Ez már nem volt olyan könnyű menet. Még én márciusra kaptam időpontot endokrinológiára, ő nem volt ilyen szerencsés. De persze én nem vagyok az a fajta aki könnyen feladja, ha arra nem megy megyünk másfelé. 
Hívtam az andrológiát, ahová a beutalót kapta. Kell hozzájuk az idegrendeszer. Másfél órámba kerül, hogy felvegyék a telefont. Azután kedvesen közölték, teljesen tele vannak. Telefonáljak AUGUSZTUS 20-UTÁN időpontért. Nem akkorra kaptam időpontot, csak akkor kell telefonálni. Vicc.
Nézegettem már meddőségi központokat, de bíztam benne nem kell eljutnunk odáig. Bíztam benne hogy csak a  hormonjaim rakoncátlankodnak, az endokrinológián kapok valami bogyót és jön a kis drágám. Persze ha ez ilyen könnyen menne.....
Nos rászántam magam és felhívtam a Budai Meddőségi Centrumot a jános kórházban. Gondoltam úgyis sokat kell várni ott is mert minden fórumon azt olvastam alsó hangon fél év mire be lehet jutni. 
Egy tündéri hölgy vette fel a telefont. Elmondtam hogy meddőségi kivizsgálást szeretnénk, mert nem jön a baba 8 éve. Kérdezte február 28 reggel 9 óra megfelel??
Azt hittem kiesek az autóból. Azonnal rávágtam hogy persze. Mondta lehet 1-2-3 órát várni kell. Nem gond. Elmondta miket kell vinni. Igazolványok, beutaló amit akár a háziorvos is ad, házassági anyakönyvi kivonat, és az addigi leleteink. Mondtam házassági még nincs márciusba lesz az esküvő. Semmi gond akkor beadjuk később. 
Mi csak júliusra terveztük az esküvőt, az évfordulónkra. De meg kell sürgetnünk kicsit. Márciusba lesz. Méghozzá 25-én 12:00-kor. 
De persze közben zajlik az élet. Van azért családunk is. És ott nem áll meg az élet. Vagyi hogy éppen hogy van akinél megáll. 
Párom nagypapája most szombaton február 11-én meghalt. 96 éves volt. Gyönyörű kort megélt. De mióta két éve a mama meghalt mellőle már nem élt igazán. 
Nem gondoltam hogy az év eleje ennyire kemény lesz, Most minden hamar-hamar. De egyszer csak vége lesz. Egyszer remélem meglátjuk a fényt az alagút végén, akiért érdemes ezt az egészet végigharcolni, mert tudom, hogy nagyon kemény csata lesz. 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szilvi
Egyszer én is anya leszek ha megadatik.....